Адреса виробництва:
08110 Михайлівка-Рубежівка, Київська область
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)
Про здорове харчування з року в рік говориться все більше, а продуктів цієї категорії чомусь стає все менше. Думки про необхідність переходу на збалансоване натуральне харчування з'являються у кожної розсудливої людини, особливо коли мова йде про харчування дітей. А в цей час фахівці все частіше заявляють, що якщо прибрати з магазинів все шкідливе і небезпечне, то полки спорожніють.
Ми раді поділитися з вами звісткою про те, що продукти оздоровчого харчування все-таки існують. І виробляємо їх ми - молода команда професіоналів харчової промисловості на сучасному заводі в Київській області.
ПСОЕ використовується в приготуванні пшеничних сортів пива, випічки, дистилятів.
Пшенично-солодовий охмелений екстракт (ПСОЕ) - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Тара : пластик ведро нетто, 1.0 кг, 1.3 кг, 5.0 кг, 6.0 кг, 14.0кг (канистра), 20 кг.
Склад: солод пшеничний, солод ячмінний, хміль, вода.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,8 г, вуглеводи 57 м
Енергетична цінність 100 г продукту: 244 ккал.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 ° С до + 18 ° С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
1 кг екстракту - 7л пива
1кг екстракту розчинити в 2л гарячої води (80-90 ° C), додати ще 5л холодної води. Добре розмішати. Охолодити до 18 ° С. Внести пивні дріжджі.
Ферментація (бродіння) - 5-7 днів при 18 ° С.
Ферментацію (або основне бродіння ) краще проводити в домашній пивоварні ( за наявності )!
Закінчення основного бродіння визначають по прозорості пивного сусла. На початку бродіння сусло мутне, по закінченню - дріжджі випадають в осад, пивне сусло стає прозорим.
Пиво розлити по пластикових пляшках, уникаючи попадання дріжджового осаду. У кожну пляшку додати глюкозу або цукор (з розрахунку 8-10 г / л) для карбонізації. Щільно закрити кришками і поставити на доброджування при 18 ° С поки пляшка не стане твердою. Після цього пляшки з пивом відправити в холодильник.
Пиво буде набагато смачніше, якщо провести лагеризацію 1-2 тижні при температурі 4-7 °С.
Замовити
Здорове харчування буває смачним
Але ж колись ще на початку 80-х років МОЗ СРСР впритул зайнявся впровадженням медичних програм, які передбачають оптимізацію раціону оздоровчого харчування з метою підвищення народжуваності і оздоровлення населення в цілому.
Стратегічним продуктом цих програм став полісолодовий екстракт Полісол™, що увібрав в себе цілющу силу пророслих злакових зерен (солодов) пшениці, ячменю, вівса і кукурудзи. Саме таке поєднання солодів максимально сприяє зміцненню імунітету і підтримці нормального функціонування організму.
У 1984 році полісолодові екстракти були нагороджені золотою медаллю ВДНГ СРСР, а розробники цих продуктів були удостоєні державної премії. Клінічні дослідження підтвердили ефективність застосування ПОЛІСОЛу
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)