Адреса виробництва:
08110 Михайлівка-Рубежівка, Київська область
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)
Про здорове харчування з року в рік говориться все більше, а продуктів цієї категорії чомусь стає все менше. Думки про необхідність переходу на збалансоване натуральне харчування з'являються у кожної розсудливої людини, особливо коли мова йде про харчування дітей. А в цей час фахівці все частіше заявляють, що якщо прибрати з магазинів все шкідливе і небезпечне, то полки спорожніють.
Ми раді поділитися з вами звісткою про те, що продукти оздоровчого харчування все-таки існують. І виробляємо їх ми - молода команда професіоналів харчової промисловості на сучасному заводі в Київській області.
ТУ У 15.8-32671885-001:2011
СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерензлакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.
Ячмінно-солодовий екстракт №5 – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Використовується в кондитерській (шоколадні кондитерські вироби, заміна какао-порошку, житні та житньо-пшеничні сорти хліба.), хлібопекарській, пивоварній промисловості для виробництва темних сортів пива.
Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода
Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту Колір темно-коричневий Смак та запах кисло-солодкий, солодовий, з гіркотою. Присутній запах житнього хліба
Фізико-хімічні показники:
Масова частка сухих речовин, % |
не менше 73,0 |
Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 40,0 |
Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, % |
не менше 60,0 |
Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин) |
не менше 6 350,0 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС |
не менше 700,0 |
Сторонні домішки |
не допускаються |
Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натрію з молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 3,5 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води |
не менше 100,0 |
Повнота оцукрювання |
повне |
Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
Замовити
Здорове харчування буває смачним
Але ж колись ще на початку 80-х років МОЗ СРСР впритул зайнявся впровадженням медичних програм, які передбачають оптимізацію раціону оздоровчого харчування з метою підвищення народжуваності і оздоровлення населення в цілому.
Стратегічним продуктом цих програм став полісолодовий екстракт Полісол™, що увібрав в себе цілющу силу пророслих злакових зерен (солодов) пшениці, ячменю, вівса і кукурудзи. Саме таке поєднання солодів максимально сприяє зміцненню імунітету і підтримці нормального функціонування організму.
У 1984 році полісолодові екстракти були нагороджені золотою медаллю ВДНГ СРСР, а розробники цих продуктів були удостоєні державної премії. Клінічні дослідження підтвердили ефективність застосування ПОЛІСОЛу
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)