Адреса виробництва:
08110 Михайлівка-Рубежівка, Київська область
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)
Про здорове харчування з року в рік говориться все більше, а продуктів цієї категорії чомусь стає все менше. Думки про необхідність переходу на збалансоване натуральне харчування з'являються у кожної розсудливої людини, особливо коли мова йде про харчування дітей. А в цей час фахівці все частіше заявляють, що якщо прибрати з магазинів все шкідливе і небезпечне, то полки спорожніють.
Ми раді поділитися з вами звісткою про те, що продукти оздоровчого харчування все-таки існують. І виробляємо їх ми - молода команда професіоналів харчової промисловості на сучасному заводі в Київській області.
Концентрат квасного сусла (ККС) - це натуральний продукт, який використовується для приготування квасу, різних сортів пива, в хлібопекарської та кондитерської промисловості.
Багато хто навіть і не уявляють наскільки широко використовується квасне сусло. Наприклад, всіма улюблені пряники, вівсяне печиво, вафлі, темні сорти хліба не обходяться без його додавання.
Ну і звичайно квас! Квас на основі сусла почали готувати промислово в кінці 50-х років, і готують донині. Такий квас готувати швидко і нескладно. У вас вийде саме живий натуральний продукт, який ми пам'ятаємо і любимо!
Концентрат квасного сусла (ККС) використовується для приготування квасу в домашніх умовах або на малих виробничих потужностях ..
Як виготовити хлібний квас з ККС:
цукор - 500-550 г
Концентрат квасного сусла (ККС) - 300 г
Дріжджі сухі хлібопекарські - 2-3 г
Лимонна кислота - 1-1,5 чайні ложки
Вода - 10 л
Концентрат квасного сусла розчиняють в кип'яченій воді температури 40-60 градусів, додають цукор в необхідній кількості. Суміш добре перемішують до повного розчинення складових. Потім додають дріжджі, попередньо їх розчинивши і лимонну кислоту.
Бродіння має відбуватися в пластикових або скляних ємностях. Бродіння проводять при температурі 25-30 градусів протягом 10-12 годин. Після бродіння квас можна розлити в більш дрібну тару. Готовий продукт зберігати в холодильнику при температурі не вище 12 градусів.
Умови зберігання ККС: Концентрат квасного сусла зберігається в холодильнику при температурі від 5-7 градусів.
Замовити
Здорове харчування буває смачним
Але ж колись ще на початку 80-х років МОЗ СРСР впритул зайнявся впровадженням медичних програм, які передбачають оптимізацію раціону оздоровчого харчування з метою підвищення народжуваності і оздоровлення населення в цілому.
Стратегічним продуктом цих програм став полісолодовий екстракт Полісол™, що увібрав в себе цілющу силу пророслих злакових зерен (солодов) пшениці, ячменю, вівса і кукурудзи. Саме таке поєднання солодів максимально сприяє зміцненню імунітету і підтримці нормального функціонування організму.
У 1984 році полісолодові екстракти були нагороджені золотою медаллю ВДНГ СРСР, а розробники цих продуктів були удостоєні державної премії. Клінічні дослідження підтвердили ефективність застосування ПОЛІСОЛу
Графік роботи:
ПН — ПТ
9:00 AM — 17:30 PM
Приймання замовлень
7/24 (За допомогою сайту цілодобово)